Collis maslinovo ulje – potpuna senzacija okusa i mirisa

Kako bi se postigla visoka kvaliteta i poštivali svi standardi „ekstra djevičanskog“, maslinovo ulje mora biti u svakom detalju savršeno – od samog kultiviranja nasada maslina do biranja najboljih plodova i pažljive obrade bez ikakvih dodataka.

Čak ni tada nije sve gotovo, jer se ulje mora posebno testirati, a potom i tim stručnjaka degustacijama na slijepo mora visokom ocjenom potvrditi status ekstra djevičanskog kod maslinovog ulja.

 

Collis ekstra djevičansko maslinovo ulje proizvodi se od probranih maslina uzgojenih na idealnoj lokaciji koja stablima pruža optimalne uvjete za pravilan rast i razvoj te u konačnici za plodove visoke kvalitete. Kako bi zdravo, jestivo maslinovo ulje obogatili još i istančanim aromama i okusima koje će vas zasigurno oduševiti, Collis maslinovo ulje proizvodi se od više vrsta masline kao što su Pendolino, Leccino, Rossignola te domaće sorte Busa i Istarska Bjelica.

 

Mehaničkim drobljenjem maslina i cijeđenjem vrijednog nektara, pod prihvatljivim temperaturama, dobiva se ulje najbolje kvalitete koje se nipošto dalje ne rafinira niti mu se dodaju bilo kakvi kemijski ili drugi dodaci. Na taj način osigurava se visoka nutritivna razina ulja te se zadržava karakterističan intenzivan miris protkan biljnim aromama ružmarina, cikorije i badema. Uz ugodnu gorčinu i blagu oporost Collis ekstra djevičansko maslinovo ulje pružit će vam nezaboravne gastro užitke i jedinstven doživljaj Istre kroz njezinu najveću vrijednost, maslinu. Posjetite Stanciju Collis i uživajte u savršeno skladnim aromama i okusima našeg domaćeg ekstra djevičanskog maslinovog ulja.