Idilični seoski posjed koji pruža istinski doživljaj Istre

 

Stancija Collis inovativni je projekt ispred kojeg stoji Juraj Mastilović, mladi poduzetnik koji je po završetku studija vinarstva na Poljoprivrednom fakultetu u Poreču, odlučio svoju ambicioznu ideju  u kratkom vremenu pretvoriti u djelo, odnosno u savršeno mjesto za sve one koji odmor povezuju s prirodom.

Smještena na malenom brijegu s kojeg se protežu spektakularni pogledi, s jedne strane prema Rovinju i vezanim mu otocima, a s druge prema ljepotama Brijuna, stancija Collis pruža jedinstveni princip odmora i idiličnu atmosferu istarskog sela uz tradicionalne lokalne specijalitete te s posebnim naglaskom na vlastitu domaću proizvodnju.

 

Tek su nedavno vinogradi napunili prve bačve vrhunskog vina koje je potom spremljeno u butelje i brižno njegovano u vlastitom vinskom podrumu. Ponosni su na svoj Trinitas, a njihova Malvazija rustika koja nije čak niti u prodaji posebnost je koja zadovoljava nepca i najzahtjevnijih zaljubljenika u vino. Ne treba zaboraviti niti maslinike i maslinovo ulje te brojne životinje koje daju ugođaj pravog istarskog posjeda poput boškarina, istarskih krava, razigranih čuvara jazavčara te magaraca od kojih proizvode i magareće mlijeko visoke kvalitete.

 

Široka površina rodnih vinograda, livade i hektari šume, čitava stancija s uređenom terasom i pogledom na jedinstveno prirodno okruženje omogućuje da se u potpunosti opustite i osjećate baš kao kod kuće. Uživajte u miru i tišini koju ometaju tek zvukovi prirode, počastite se vrhunskim specijalitetima i unikatnim vinima i priuštite si romantični bijeg od gradske vreve u ovoj maloj oazi za odmor i relaksaciju. Stancija Collis zasigurno će vam pružiti odmor o kojem ćete još dugo pričati.