Pogledajte kako izgleda Stancija Collis iz svih kuteva.

 

Doživite i vi sve čari Stancije, posjetite nas u blizini Rovinja.

READ MORE

Ljeto je ponovno donijelo nove vinske izazove

 

Korisni enkološki savjeti: koja su poželjna vina koja bi se mogla piti tijekom ljetnih sparina.

 

READ MORE

Radiodegustacija

 

Gost u Radiodegustaciji je mladi istarski vinar i poljoprivrednik Juraj Mastilović sa stancije Collis. Predstavio je svoje domaćinstvo i proizvode.

 

READ MORE

Magareće mlijeko – čudotvoran eliksir života

Ovdje, na imanju obiteljskog gospodarstva Stancije Collis posebno smo ponosni na prirodan uzgoj magaraca i proizvodnju vrhunskog magarećeg mlijeka kojemu se, osim iznimnih pogodnosti za zdravlje i prehranu, pripisuju i ljekovita svojstva.

 

READ MORE

Idilični seoski posjed koji pruža istinski doživljaj Istre

Stancija Collis inovativni je projekt ispred kojeg stoji Juraj Mastilović, mladi poduzetnik koji je po završetku studija vinarstva na Poljoprivrednom fakultetu u Poreču, odlučio svoju ambicioznu ideju  u kratkom vremenu pretvoriti u djelo, odnosno u savršeno mjesto za sve one koji odmor povezuju s prirodom

 

READ MORE

Unikatan spoj okusa i mirisa dolazi iz Collis vinskih podruma

U brdovitim predjelima zapadne Istre, nedaleko od samog Rovinja, smješteni su kultivirani vinogradi u posjedu Collis vinarije. Izrazito povoljna lokacija za uzgoj vinove loze i jedinstvene klimatske pogodnosti, uz kvalitetne sorte i dugogodišnju obiteljsku tradiciju vinogradarstva i vinarstva stvorili su idealne preduvjete za proizvodnju vrhunskih vina koja danas možete kušati pri posjeti samoj vinariji, odnosno stanciji Collis koja se nalazi u neposrednoj blizini.

 

READ MORE