5 razloga zašto je dobro piti magareće mlijeko

Magareće mlijeko u posljednje vrijeme doživljava svojevrstan preporod, odnosno vraća se na velika vrata kao ljekovito sredstvo prepoznato još od davnina, a danas potpomognuto raznim istraživanjima koja mogu samo dodatno učvrstiti njegovu poziciju među trenutno vodećim prirodnim namirnicama kada je u pitanju briga za zdravlje.

 

ČITAJ VIŠE

Stancija Collis – idealna oaza mira za sve vaše poslovne sastanke

Obiteljsko seosko imanje Collis, smješteno na brežuljku okruženom rodnim vinogradima i maslinicima, daleko od vrućeg gradskog asfalta i znatiželjnih očiju, pružit će vam idilično prirodno okruženje i osigurati potpunu privatnost za sve vrste poslovnih sastanaka.

 

ČITAJ VIŠE

Novi Rosé od terana – po prvi puta u Collis vinariji

Stancija Collis s ponosom predstavlja nadolazeće vino u Collis kolekciji, a riječ je o rosé vinu proizvedenom od najboljih grozdova sorte teran. Iako je riječ tek o vinu koje tek prolazi proces proizvodnje očekuje se jedan poseban, ozbiljan i snažan okus, koji će zadovoljiti sve one vinoljupce koji preferiraju nešto robusnije karakteristike kod vina.

 

ČITAJ VIŠE

Korak po korak do savršenog Collis vinskog zadovoljstva

Berba grožđa obično se smatra najzahtjevnijim dijelom vinarskog posla, no pored ubiranja zrelih plodova vinove loze važno je s izrazitom brigom i pažnjom pristupiti procesu prerade i proizvodnje, kako bi se u konačnici postigla vina vrhunske kvalitete.

 

ČITAJ VIŠE

Collis maslinovo ulje – potpuna senzacija okusa i mirisa

Kako bi se postigla visoka kvaliteta i poštivali svi standardi „ekstra djevičanskog“, maslinovo ulje mora biti u svakom detalju savršeno – od samog kultiviranja nasada maslina do biranja najboljih plodova i pažljive obrade bez ikakvih dodataka.

 

ČITAJ VIŠE

Trinitas – ono najbolje iz tri vrhunske vinske sorte

Kupaže su sve češća pojava u svijetu dobre vinske kapljice. Kombiniranjem više sorti  pokušava se iznjedriti jedno sasvim novo vino koje već kod prvog kušanja ostavlja skladnu impresiju svog neobičnog i zanimljivog karaktera.

 

ČITAJ VIŠE

Mladi vinar na čelu obiteljskog imanja Collis

Stancija Collis otvorena je tek prije dvije godine i već pokazuje sjajne rezultate, a riječ je velikom gospodarskom projektu u kojega je sav svoj napor uložio mladi domaćin imanja Juraj Mastilović, koji je poznat i kao najmlađi vinar u rovinjskom kraju.

 

ČITAJ VIŠE

Pogledajte kako izgleda Stancija Collis iz svih kuteva.

 

Doživite i vi sve čari Stancije, posjetite nas u blizini Rovinja.

ČITAJ VIŠE

Ljeto je ponovno donijelo nove vinske izazove

 

Korisni enkološki savjeti: koja su poželjna vina koja bi se mogla piti tijekom ljetnih sparina.

 

ČITAJ VIŠE

Radiodegustacija

Gost u Radiodegustaciji je mladi istarski vinar i poljoprivrednik Juraj Mastilović sa stancije Collis. Predstavio je svoje domaćinstvo i proizvode.

 

ČITAJ VIŠE

Magareće mlijeko – čudotvoran eliksir života

Ovdje, na imanju obiteljskog gospodarstva Stancije Collis posebno smo ponosni na prirodan uzgoj magaraca i proizvodnju vrhunskog magarećeg mlijeka kojemu se, osim iznimnih pogodnosti za zdravlje i prehranu, pripisuju i ljekovita svojstva.

 

ČITAJ VIŠE

Idilični seoski posjed koji pruža istinski doživljaj Istre

Stancija Collis inovativni je projekt ispred kojeg stoji Juraj Mastilović, mladi poduzetnik koji je po završetku studija vinarstva na Poljoprivrednom fakultetu u Poreču, odlučio svoju ambicioznu ideju  u kratkom vremenu pretvoriti u djelo, odnosno u savršeno mjesto za sve one koji odmor povezuju s prirodom

 

ČITAJ VIŠE

Unikatan spoj okusa i mirisa dolazi iz Collis vinskih podruma

 

U brdovitim predjelima zapadne Istre, nedaleko od samog Rovinja, smješteni su kultivirani vinogradi u posjedu Collis vinarije. Izrazito povoljna lokacija za uzgoj vinove loze i jedinstvene klimatske pogodnosti, uz kvalitetne sorte i dugogodišnju obiteljsku tradiciju vinogradarstva i vinarstva stvorili su idealne preduvjete za proizvodnju vrhunskih vina koja danas možete kušati pri posjeti samoj vinariji, odnosno stanciji Collis koja se nalazi u neposrednoj blizini.

 

ČITAJ VIŠE