Stancija Collis – idealna oaza mira za sve vaše poslovne sastanke

Obiteljsko seosko imanje Collis, smješteno na brežuljku okruženom rodnim vinogradima i maslinicima, daleko od vrućeg gradskog asfalta i znatiželjnih očiju, pružit će vam idilično prirodno okruženje i osigurati potpunu privatnost za sve vrste poslovnih sastanaka.

Impresionirajte svoje poslovne partnere i bliske suradnike jedinstvenim doživljajem istarske prirode koja se proteže kroz cijelu stanciju – od bogatog biljnog i pitomog životinjskog svijeta do onog najboljeg što istarsko tlo može iznjedriti. Uživajte u obilascima vinskog podruma i degustacijama domaćeg visokokvalitetnog vina, šetnjama kroz rodne maslinike i kušanjima vrhunskog maslinovog ulja te brojnim drugim domaćim proizvodima i tradicionalnim delicijama među koje svakako valja ubrojiti i ljekovito magareće mlijeko.

 

Također, na raspolaganju su vam i sportski prostori za teambuilding, odnosno tereni za nogomet, rukomet, tenis i odbojku, a za vas ćemo organizirati i razne druge aktivnosti u skladu s vašim željama i našim mogućnostima. Opuštena, domaćinska atmosfera, spektakularni pogledi koji sežu s Collis brda sve do obližnjih otoka i prekrasnog Jadranskog mora i kvaliteta Collis proizvoda zasigurno će oduševiti čak i najzahtjevnije goste.

 

Posjetite stanciju Collis i priuštite sebi i svojim suradnicima nezaboravan eno-gastro doživljaj u prirodi koji će se još dugo prepričavati u vašim poslovnim krugovima.